FŐOLDAL SZOLGÁLTATÁSOKKAPCSOLATRÓLUNK KARRIER
 

Peugeot Boxer : Rejtett hibák keresése

 

A korszerű gépjárműveknek szinte csak egy funkciója, hogy jár a motor. Ennek megléte azonban még egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy jól használható autóban ülünk. Gondoljunk csak bele némely PSA modell egy karosszériavezérlő hibája miatt még beindul, de nem világít a lámpa, nem működnek az elektromos ablakok, ablaktörlők. A hely megváltoztatására éppen még alkalmas, de közlekedésbe való részvételre nem igazán.

A rendszerek egymásra épülnek, bonyolult számítógépes hálózat hozza-viszi az információkat a vezérlőegységek között. /CAN-BUS MOST-BUS VAN- hálózat/. Sajnos ettől egyre bonyolultabb és átláthatatlanabb lesz a gépkocsi működése. Sokszor nehéz eldönteni, hogy elektromos vagy mechanikus hiba miatt rakoncátlankodik a kedvencünk. Néha egy korrodált vezeték, egy nem megfelelő csatlakozás, egy rosszul meghúzott csavar tud nagy galibákat okozni.

Cégünk vállalja az ilyen rendszerű hibák feltárását, kijavítását. Ha a márkaszerviz feladja, vagy közli, hogy jelen állapotban nem tudják, mi okozza a problémát, de különböző alkatrészeket ki kellene cserélni és akkor közelebb kerülnének a probléma megoldáshoz. Természetesen ezeket a beépített alkatrészeket ki kell fizetni, ha nem voltak rosszak, akkor is.  Na, ilyenkor van az, mikor gőzük sincs a probléma eredetéről, és vagy megijedünk a nagy összegű árajánlattól, elhozzuk javítatlanul az autót, vagy belemegyünk méregdrága alkatrészek csereberéjébe, vagy sikerül, vagy nem alapon.

Ha ezt nem szeretnénk, akkor van alternatívánk a gépjármű javítására, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy valamelyik alkatrész cseréjével oldódik meg a probléma.

Fennállásunk óta nem adtunk vissza megjavítatlan vagy feltáratlan hibás autót, természetesen ehhez a tulajdonos türelmére és anyagi finanszírozására is szükség van.